Βίντεο

Φώτης Τερζάκης, στον μπαρ «Ερωδιός» στην Κόρινθο (8-11-1998): «Προβλήματα θεμελίωσης μιας ανθρωπολογίας του ιερού».


Στίς 29 Μαΐου 2010, στο πλαίσιο του πολιτικού προγράμματος του αντιεξουσιαστικού φεστιβάλ της εφημερίδας Βαβυλωνία, διεξήχθη η συζήτηση “Αυτοκρατορία και παγκόσμιος εμφύλιος πόλεμος”, βασισμένη πάνω στις ιδέες του βιβλίου “Η Αυτοκρατορία” των Αντόνιο Νέγκρι και Μάικλ Χάρντ.
Ομιλητές στη συζήτηση ήταν ο ένας εκ των δύο συγγραφέων, Μάικλ Χαρντ, καλεσμένος του b-fest, o Φώτης Τερζάκης και ο Χάρι Χάπλιν.

 Φώτης Τερζάκης, στο φεστιβάλ «Occupy Planet Earth», αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου (3-6-2012): «Για την ολοκληρωτική φύση των κοινωνιών του ύστερου καπιταλισμού».

Ολοκληρωτισμός, δεξιά και ακροδεξιά: Μια συνέντευξη του Φώτη Τερζάκη στον «Ελευθεριακό», 16 Ιουνίου 2012.
Παρουσίαση του δίτομου έργου του Φώτη Τερζάκη: Αντίδρομα στον ήλιο. Ασιατικές ιχνογραφίες, με την Έλσα Λιαροπούλου και τον Γιώργο Βέη.
Η παρουσίαση έγινε στο WHITE RABBIT, Στουρνάρη 11, Εξάρχεια, στις 3 Νοεμβρίου 2016.

Παρουσίαση του βιβλίου τού Φώτη Τερζάκη, Τα Ονόματα του Διονύσου, στο ΔΙΠΚΕ Θεσσαλονίκης, 14 Ιουνίου 2020, από τον Κώστα Δεσποινιάδη και τον συγγραφέα.

Εκδήλωση-αφιέρωμα στην ποίηση του Βύρωνα Λεοντάρη, στο POETRY BAR, 21 Οκτωβρίου 2020, με τον Βασίλη Αλεξίου και τον Φώτη Τερζάκη.

Ένας χρόνος Λοκντάουν. Αποτίμηση μιας στρατηγικής εμπέδωσης του κράτους εκτάκτου ανάγκης: Γιώργος Νικολαΐδης, Νέλλη Ψαρρού και Φώτης Τερζάκης στο RedOrchestraGR, 28 Φεβρουαρίου 2021.